Lämminvesivaraajan vaihto

Putkiasennusta jo neljänkymmenen vuoden ajan

Alkaako lämminvesivaraajasi täyttää pyöreitä vuosia? Tämä tarkoittaa sitä, että lämminvesivaraajan vaihto saattaa olla ajankohtainen teidän taloudessanne. Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, sillä Putkiasennus Järvenpäältä hoituu myös lämminvesivaraajan vaihto käden käänteessä ja ammattitaitoisesti. Putkiasennus Järvenpää on putkimiehesi Vaasassa ja sen lähialueilla. Tilaa meiltä lämminvesivaraajan vaihto jo tänään! Seuraa meitä myös Facebookissa, niin pääset tutustumaan työhömme etukäteen.

Milloin lämminvesivaraajan vaihto tulee ajankohtaiseksi meidän taloudessamme?

Lämminvesivaraajan elinikä on noin 20 vuotta, joten lämminvesivaraaja kannattaa uusia jo hyvissä ajoin. Lämminvesivaraajan rikkoutumisesta aiheutuvan vesivahingon sattuessa vakutuus ei välttämättä korvaa vahinkoja, mikäli lämminvesivaraajan ikä on ylittänyt sille arvioidun teknisen eliniän. Tyypillisesti lämminvesivaraajat kestävät kulutusta noin 15-20 vuotta. Lämminvesivaraajan vaihtaminen on myös suositeltavaa talouksissa, joissa lämminvaraaja on vanhentuneiden asetusten ja säädösten sallimana asennettu tilaan, jossa ei ole lattiakaivoa. Tällaiset kohteet ovat myös vakuutusten näkökulmasta ongelmallisia mahdollisen vahingon sattuessa. Lämminvesivaraaja asennettaessa on tärkeää ottaa huomioon, että esimerkiksi asennettavan tilan lattian kaadot ja vedeneristys ovat kunnossa. Putkiasennus Järvenpäällä on kymmenien vuosien kokemus alasta, mikä mahdollistaa sen, että lämminvesivaraajan vaihto sujuu ongelmitta ja asianmukaisesti työnjäljestä ja ammattitaidosta tinkimättä.

Mitä lämminvesivaraajan vaihdon yhteydessä tehdään?

Putket siistissä järjestyksessä lämminvesivaraajan alla

Ennen uuden lämminvesivaraajan asennusta täytyy lattiat suojata asiallisesti ja vedet on pumpattava viemäriin. Vanhan lämminvesivaraajan tilalle asennettaan uusi vesivaraaja, ja vanha viedään pois. Putkiasennus Järvenpään ammattitaitoisen otteen ansiosta lämminvesivaraajan vaihtaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Asiakas pääsee käyttämään lämmintä vettä jo saman päivän aikana. Putkiasennus Järvenpää kiinnittää erityistä huomiota työnjäljen laatuun kaikissa asennuksissa.

 

Miksi lämminvesivaraajan vaihto kannattaa tilata juuri Putkiasennus Järvenpäältä?

Putkiasennus Järvenpää on taitava ja tarkka putkimies Vaasassa ja sen lähialueella. Jos tilaat lämminvesivaraajan vaihdon ja asennuksen meiltä, saat olla varmasti tyytyväinen työn jälkeen. Toimialueemme on Vaasan lisäksi myös Vaasan lähialueilla. Lämminvesivaarajat vaihdetaan oikeaoppisilla tekniikoilla ja parhaimpia laitteita käyttäen. Toimintamme laadusta meillä on todisteena useat tyytyväiset asiakkaamme. Myös seuraamalla meitä Facebookissa voit nähdä esimerkkejä projekteistamme. Meille on yhtä tärkeää kuin asiakkaalle, että pidämme sovitusta aikataulusta kiinni. Jos tarvitset ammattitaitoista putkimiestä Vaasan alueella vaihtamaan lämminvesivaraajasi, meidät tavoittaa kätevästi sekä puhelimella että sähköpöstilla. Kysy tarjousta jo tänään, niin lämminvesivaraajasi on vaihdettu ennen kuin huomaatkaan!