Lattialämmityksen asennus

Putkiasennusta jo neljänkymmenen vuoden ajan

Lattialämmityksen asennus kotiisi onnistuu meiltä, ota siis yhteyttä! Hoidamme lattialämmityksen asennuksen ammattitaidolla ja kiinnitämme erityistä huomiota työnjäljen laatuun. Voimme asentaa lattialämmityksesi esimerkiksi muun putkiremontin yhteydessä. Olemme työskennelleet alalla kymmeniä vuosia. Palvelumme on laadukasta ja ammattitaitoista, minkä puolesta puhuvat lukuisat tyytyväiset asiakkaamme, joita olemme saaneet vuosien varrella palvella. Putkiasennus Järvenpää toimii Vaasassa ja Vaasan lähialueilla. Ota yhteyttä jo tänään, niin pääsemme suunnittelemaan kotisi lattialämmitysratkaisuja. Meidät saa kiinni sekä puhelimella että sähköpostilla. Käy myös tarkistamassa Facebook-sivuillamme, minkälaista työtä teemme!

Lattialämmityksessä huomioitavia asioita

Lattialämmityksen asennus

Lattialämmityksen asennus

Aiemmin lattialämmitystä on tavattu pitää lähinnä WC:n ja pesutilojen lämmitysmenetelmänä, mutta nykyään lattialämmityksen käyttö koko talon lämmityksessä on yhä yleisempää ja se on kasvattanut suosiotaan jatkuvasti koko talon lämmitysmuotona. Lattialämmitys voidaan asentaa useille eri pinnoille, kuten esimerkiksi kivi-, betoni-, puu- ja muovipinnoille. Lattialämmityksen asennuksessa putkistot sijoitetaan lattian rakenteiden sisään, minkä takia putkilta vaaditaankin kestävyyttä. Lattialämmitystä suunnitellessa on hyvä pitää mielessä, että lattialämmityksen asentaminen nostaa aina lattian korkeutta jonkin verran. Lattialämmitteisessä talossa lämpö myös tuntuu erilaiselta. Lattialämmityksen ansiosta pään kohdalla on viileämpää, kun taas jalkojen kohdalla tuntuu lämpimämmältä. Monet ihmiset pitävät juuri edellä mainitusta lämmöntunteesta, mutta tässä on kuitenkin kyse makuasioista. Putkiasennus Järvenpää asentaa lattialämmityksen vesikiertoisena. Lisätietoja saat helposti ja nopeasti ottamalla meihin yhteyttä.

Mitä hyötyjä lattialämmityksestä on verrattuna perinteisempiin menetelmiin?

Verrattuna perinteisempään patterilämmitykseen lattialämmitys tuottaa huoneeseen tasaisemman lämmön. Lattialämmitys lämmittää tehokkaasti, koska lämpöhän nousee tunnetusti ylöspäin. Lattialämmitys myös säästää energiaa, koska lattialämmitys lämmittää huonetta tasaisemmin kuin perinteinen patterilämmitys, niin sillä voidaan pitää pitää tarvittaessa myös huoneen ilma pari astetta viileämpänä kuin patterilämmityksellä. Lattialämmitys lämmittää huoneen koko lattian pinta-alan alueelta sen sijaan, että koko huoneen lämmittäisi patterit, jotka ovat sijoitettu vain huoneen eri nurkkiin. Tällöin huoneen lämpötilaerot pysyvät pienempinä kuin patterilämmityksellä. Lattialämmitys on myös huomaamaton verrattuna patterilämmitykseen, koska lämpöputket on sijoitettu lattian rakenteisiin. Tällöin tilaa vievät lämpöpatterit eivät ole vaikuttamassa sisustusratkaisuihin.

Miksi lattialämmityksen asennus kannattaa tilata Putkiasennus Järvenpäältä?

Putkiasennus Järvenpää on varma, luotettava ja ammattitaitoinen putkimies. Hoidamme lattialämmityksen asennukset aina ammattimaisesti, tehokkaasti ja ajallaan. Pidämme kiinni sovitusta aikataulussa, mikä on tärkeää sekä meille että luonnollisesti myös asiakkaalle. Putkiasennus Järvenpäällä on yli 40 vuoden kokemus LVI-alasta. Putkiasennus Järvenpää asentaa lattialämmityksesi aina alan uusimpia tekniikoita ja laadukkaimpia tuotteita ja laitteita käyttäen. Ota yhteyttä jo tänään niin pääsemme sopimaan lattialämmityksen asennuksen yksityiskohdista mahdollisimman pian. Käy myös seuraamassa meidän Facebook-sivuamme, josta voit nähdä kuvia ja päivityksiä projekteistamme ja työn laadusta.