Putkien sulatus ja jäädytys

Putkiasennusta jo neljänkymmenen vuoden ajan

Tarvitseeko putkistosi koneellista sulatusta tai jäädytystä? Putkiasennus Järvenpää on Putkimies Vaasassa ja hoitaa koneellisen sulatuksen ja jäädytyksen ammattitaitoisesti yli 40 vuoden kokemuksella. Tilaa tarjous jo tänään, niin pääsemme tositoimiin mahdollisimman pian. Tutustu myös työhömme Facebook-sivuillamme. Meidät saa kiinni soittamalla puhelinnumeroomme ja vastaamme myös sähköpostiviesteihin.

Mihin koneellista sulatusta käytetään?

Koneellinen sulatus tulee tarpeeseen, jos vesiputki on jäätynyt umpeen etenkin talven kylmimpinä pakkaskuukausina. Tämä on yleisempää omakotitaloissa kuin kerrostaloissa, joissa runsaamman veden käytön ansiosta virtaava vesi ei ehdi jäätyä putkissa. Jäätynyttä putkea ei kannata kuitenkaan itse lähteä sulattamaan. Siinä tapauksessa on parempi kääntyä ammattilaisen puoleen. Lämpötilan vaihtelu ja jään sulamisesta aiheutuva laajeneminen voivat rikkoa putken, joten jäätynyttä putkea sulattaessa on tärkeä tietää, mitä tekee. Kannattaakin ottaa yhteyttä Putkiasennus Järvenpäähän, sillä meillä on paljon kokemusta jäätyneistä putkistoista ja putkistojen koneellisesta sulatuksesta.

Keinoja joilla voit ehkäistä vesiputkien jäätymistä

Vesiputkien jäätyminen on usein lämmöneristyksen laiminlyömisen tulos. Vesiputket on hyvä suojata hyvissä ajoin talven pakkasilta ja sen aiheuttamilta tuhoilta. Yksi hyvä ennaltaehkäisytapa putkien jäätymisen estämiseksi on vetoisuuden poistaminen. Eli kannattaa pitää huolta siitä, että esimerkiksi ilmanvaihtoluukut, ikkunat ja ovet pysyvät suljettuina eivätkä ole turhaan auki pitkiä aikoja. Putkien päälle voi myös laittaa esimerkiksi styroksia eristeeksi, mikä suojaa putkea kylmältä ilmalta. Jos putkistolla on taipumusta jäätymiselle, kylminä kuukausina on hyvä juoksuttaa vettä säännöllisesti, sillä paikallaan pysyvä vesi jäätyy helpommin.

Mihin koneellista jäädytystä käytetään?

Putkien sulatus ja jäädytys tapahtuu koneellisesti putken ulkopinnalta käsin. Vesisulut voidaan asentaa jäädyttämällä putket koneellisesti.

Putkien sulatus ja jäädytys tapahtuu koneellisesti putken ulkopinnalta käsin. Vesisulut voidaan asentaa jäädyttämällä putket koneellisesti.

Putkien koneellista jäädyttämistä käytetään silloin, kun halutaan tehdä nopeita korjauksia ja muutoksia putkistoon ilman, että putkistoverkostoa tarvitsee sulkea tai tyhjentää kokonaan. Kun putkistoon esimerkiksi kiinnitetään uusia laitteita, hanoihin vaihdetaan tiivisteitä tai vaihdetaan rikkinäisiä venttiilejä, voidaan käyttää vesiputkistojen koneellista jäädytystä. Jäädytyksellä estetään luonnollisesti veden virtaaminen putkistossa huoltotöiden ajaksi.

Koneellinen sulatus ja jäädytys kannattaa tilata Putkiasennus Järvenpäältä

Putkiasennus Järvenpää on putkimies Vaasassa ja toimimme myös Vaasan lähialueilla. Meillä on vuosikymmenien kokemus alasta, ja teemme työt ja projektit ammattitaitoisesti erityisesti työnjälkeen huomiota kiinnittäen. Käytämme töissämme aina parhaiksi havaittuja tekniikoita ja alan laadukkaimpia välineitä ja tuotteita. Putkiasennus Järvenpäältä saat ripeän ja edullisen palvelun, johon saa olla varmasti tyytyväinen. Tästä meillä on todisteena useat tyytyväiset asiakkaamme. Pääset tutustumaan esimerkiksi koneelliseen jäädytykseen myös Facebook-sivuillamme. Meidät tavoittaa parhaiten puhelimella ja sähköpostilla. Ota yhteyttä jo tänään, niin pääsemme suunnittelemaan juuri sinun tilanteellesi sopivia parhaimpia putkiston jäädytys- ja sulatusratkaisuja!