Putkiremontit Vaasassa

Putkiasennusta jo neljänkymmenen vuoden ajan

Onko tullut aika tehdä putkiremontti kotiisi? Putkiasennus Järvenpää on putkimies Vaasassa, joka Vaasan lähialueilla erittäin laadukkaan putkiremontin kymmenien vuosien ammattitaidolla ja asianmukaisilla välineillä tehtynä. Putkiasennus Järvenpää kiinnittää erityistä huomiota työn laatuun, sillä se on kaikkien osapuolien etu, että asiakkaan putkistot kestävät aikaa ja kulutusta. Tällä tavalla mahdollisen vahingon tapahtuessa vauriotkin jäävät minimiin. Työmme jälkeä pääset tarkastelemaan Facebookista, josta voit nähdä kädenjälkeämme esimerkiksi rikkinäisten putkien korjauksesta ja pystylinjan saneerauksesta.

Koska sinun kannattaa harkita putkiremonttia?

Putkiremontti kannattaa ottaa puheeksi viimeistään, kun putkiston ikä alkaa lähennellä useampia kymmeniä vuosia. Kuparista tehtyjen vesiputkien tekninen elinikä on noin 40 vuoden paikkeilla, kun taas uudempien muoviputkien tekninen elinikä on noin 50 vuodesta ylöspäin. Putkien tutkiminen ja remontti saattaa säästää pitkässä juoksussa pitkän pennin, sillä vanhan putken rikkoutuessa korjaustöiden hintalappu voi kohota todella korkealle. Kun on ajoissa asialla, hyvin toteutetulla putkiremontilla ennaltaehkäistään pahimmat onnettomuudet ja vesivahingot. Putkisaneerauksen kanssa ei kuitenkaan kannata aikailla. Putkiremontin tarve selviää kaikista varmimmin kokonaisvaltaisella kunnossapitoselvityksellä. Putkiasennus Järvenpää pystyy vastaamaan myös akuutteihinkin ongelmiin lyhyella varoitusajalla Vaasassa ja sen lähialueilla.

Mitkä asiat kuluttavat putkien rakennetta?

Putkiremontti Vaasa

Pystylinjan saneerausta putkiremontissa Vaasassa

Vesiputkien kulumista aiheuttavat monet asiat, joilla on vaikutus vesiputkien elinikään. Toisin kuin nykyään käytetyt komposiittiputket vanhat kupariset ja rautaiset vesiputkien rakenteet heikentyvät eniten korroosiosta eli ruostumisesta. Lisäksi korkeat paineet ja vesihanojen sulkemisesta johtuvat paineiskut kuluttavat myös vesiputkistoa ajan mittaan. Jos kiertoilma ei pääse ahtaissa rakenteissa kuivattamaan, voi ilmassa tiivistyvä kosteuskin heikentää putkistoa ulkopuolelta. Lämpölaajeneminen, joka johtuu lämpötilan vaihteluista, kuluttaa myös vesiputkiston rakennetta. Jos putket ovat jo vanhat, kannattaa ottaa yhteyttä Putkiasennus Järvenpäähän, niin teemme kuntokartoituksen putkista. Vesiputken hajoamisesta aiheutuva vesivahinko on hyvin tuhoisa, joten remontin suhteen kannattaa olla ajoissa asialla.

 

Putkiremontin vaiheet

Muoviset putket

Uudet muoviset putket vaihdetaan vanhojen valurautaputkien tilalle

Putkistojen saneeraus toteutetaan yleensä kolmessa vaiheessa, joihin kuuluvat esiselvitys, suunnittelu ja viimeisenä luonnollisesti toteutus. Kuten tavataan sanotaan, on valmiiksi suunniteltu jo puoliksi tehty. Tällöin voidaan kunnollisella esiselvityksellä ja suunnittelulla säästää sekä aikaa että rahaa, kun toteutusvaiheessa on selvät sävelet suunnitelman suhteen. Esiselvityksessä kartoitetaan saneerauskohteen kunto, jotta suunnitteluvaiheessa osataan löytää oikeat ratkaisut ja hankinnat putkiremonttia ajatellen. Toteutusvaiheessa putkisaneeraus tehdään sovitusti suunnitelman mukaan aikatauluarvion puitteissa.

 

Miksi putkistojen saneeraus kannattaa tilata Putkiasennus Järvenpäältä?

Tilaamalla putkiremonttisi Putkiasennus Järvenpäältä, saat olla varmasti tyytyväinen lopputulokseen. Putkistosaneeraus hoidetaan vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla uusimpia tekniikkoja ja laitteita hyödyntäen. Kiinnitämme erityistä huomiota työjäljen tarkkuuteen ja yksityiskohtiin. Tästä meillä on todisteena lukuisat tyytyväiset asiakkaamme. Pidämme myös huolen siitä, että pysymme sovitussa aikataulussa. Jos tarvitset ammattitaitoista putkistojen saneerausta Vaasan, Mustasaaren, Laihian, Tervajoen tai Vähäkyrön alueella, ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla, niin pääsemme pikimmiten aloittamaan putkistojen saneerauksen merkeissä. Toivottavasti otatte meihin yhteyttä kaikissa putkistojen remontointiin liittyvissä asioissa!